Over mij

Hallo, ik ben Janne ik hou heel erg veel van bloggen. En hier onder is mijn verhaal

Wat kan ik hier vinden

Nou...

Ik heb van mij zelf een mens die heel creatief is. Ik ben heb al vaak een poging gedaan om te gaan bloggen. Ik heb zelfs al 2 youtube kanalen gehad maar dat is toch niks voor mij. Ook kwam het steeds weer op beauty waar ik nu wel op uitgekeken ben. Dus wat ik dacht ik ga het nog één keer proberen maar nu totaal iets anders. Dus ik ben even een tijdje gestopt met bloggen en nu doe ik hier inspiratie plaatsen. Al jaren zeggen mensen tegen mij dat ik stylist moet worden of zo iets. Al bedankt dat je mijn site bezoekt een kijk nog even rond.zelf foto's maken

ik vind het ook leuk om zelf foto's te maken dus je kan die hier ook bekijken. Ik ben eigenlijk door mijn eigen website geinspireert! Al die prachtigen foto's die ik op moest zoeken en toen dacht ik ik kan dat ook. Ik heb de camera gepakt ben gaan wandelen en ik zag hele mooie plaatjes. Ik gebruik de camera van mijn ouders het is een: nikon D 3100. 

waar voor heb inspiratie nodig?

Ja dat vroeg ik mij zelf ook af in het begin maar nu weet ik het. Bijvoorbeeld je wil je kamer of zelfs een huis kopen het is moeilijk om te kiezen wat je nu wilt maar door deze site zie je alles even op een bladzijde en dan kan je kiezen wat je het mooist vind en je daar in verdiepen. Maar wat ik ook vind is dat het ook gewoon fijn is om inspiratie te hebben. Je kan het ook gebruiken voor een project op school of werk. En zo kan je nog wel even door gaan. Dus genoeg redenen om rond te kijken.