fasion 

Let's go to ibiza!

prom?


BLACK AND WHITE

fashion artikelen 

red carpet

Laten we beginnen met de rode loper en mijn favoriete jurken ❤

beyonce grammys 2014
beyonce grammys 2014

Queen-b die moest er wel in zitten dit is mijn favoriete jurk hij staat perfect op haar lichaam. Wat ik ook heel erg mooi vind is de mouwen niet alweer strepless maar wat anders. Ik hou heel erg van kant. En kijk naar haar make-up en haar. I love it!

rihanna met gala 2015
rihanna met gala 2015

Rihanna!! Heel veel mensen haten deze jurk maar ik denk dat het echt wel mooi is. De sluier had inderdaad wel korter gemogen maar de gele kleur gaat heel goed met haar huidskleur en haar. Ze is teminsten anders dan de rest!

lily collins rose premiere 2014
lily collins rose premiere 2014

lily collins😍. Ik vind haar stijl heel mooi en verschillend deze jurk is prachtig! Dat ombre. De kleuren en hoe de jurk val is perfect! Mischien weten jullie ook al dat selena hem ook heet gedragen maar dan in het blauw in plaats van zwart ik vind bij de mooi. Ik kan gewoon niet kiezen. 

demi lovato

dit is mijn favorite jurk van demi lovato ze droeg deze jurk naar de grammy's in 2017

demi lovato
demi lovato

deze jurk!!! Ik vind het prachtig. Het is allemaal gehaakt en dat geeft het een beetje een hippie gevoel maar er is heel veel goud aan toegevoegd en dat prachtig! Het gaat heel goed samen met haar haar en de make - up. De vorm van het de jurk is ook heel mooi kijk maar naar de armen onder is het dichter en de boven arm zie je meer huid. Wat je hier van kan leren is dat goud heel mooi kan staan. En dat van simpelen dingen je al een mooie jurk kan maken.

Spijker broeken als jasje

Wat vind jij hier van??

Wat vinden jullie van de demin jacket? heeft hij zijn tijd al gehad of vind je hem wel gaaf. Ik denk dat hij zeker mooi is. Als je je mauwen op stroopt en een bloes er onder draagt geeft hij echt een stoere tuch.