Recepten archief

 

Voor dips, sauzen en marinades gebruik ik altijd een pesto. Die heeft dus een vaste plek in mijn keuken genomen. Ten minste één glas heb ik altijd op voorraad. In de loop der jaren heb ik deze eenvoudige 10-minuten-recept gecreëerd. Het smaakt altijd geweldig. Probeer maar eens voor jezelf.

Pluizige pannenkoeken zijn droom van elke kok voor het weekeinde. Voor het ontbijt of brunch moet je dit beslag klaar hebben in een mum van tijd. Je kan van alles gebruiken voor de garnering, maar mijn familie houdt ze op de traditionele manier - met slechts ahornsiroop en fruit. Wij zetten de pannenkoeken minstens een keer per maand op de tafel.

Aspergesoep

22-12-2016

Deze heerlijke romige soep is perfect voor de lente en de zomer diners en super makkelijk te maken. U heeft alleen een paar basisingrediënten en verse asperges nodig. Zorg ervoor dat u lokaal geteelde producten koopt, zo kunt u de boeren in uw omgeving ondersteunen. Garneer het met croutons, verse kruiden of een klodder slagroom en het is klaar voor een traktatie.

Pittige pompoensoep werkt als een perfecte pick-me-up tijdens koude en regenachtige herfstdagen. De oranje kleur zal glimlach op uw wangen toveren en u wordt verliefd op zijn rijke smaak. Ik vind leuk verschillende soorten kaas, kruiden en specerijen te combineren. Wat het beste werkt is een verse salie en een gedroogde tijm. Een garnituur van de geroosterde pompoenpitten is gewoon een must.